Hejdå zanzibar!

Nu är vårt uppdrag och äventyr på Zanzibar över! Det har varit enormt lärorikt, utvecklade och nyttigt attd riva en lodge i Afrika. Det vi framför allt har fått mer utav är helt klart tålamod! Att sammanfatta det hela känns lite svårt just nu och vi känner att vi behöver få lite distans till allt för att reda ut tankar och känslor. Det finns mycket vi väljer att endast dela med våra närmsta, av olika skäl. Men vi vill understryka att man som turist får uppleva ett helt annat Zanzibar än när man faktiskt jobbar här nere. På gott och på ont. Vi kan verkligen varmt rekomendera att resa hit på semester och det är en fantastisk ö med mycket att erbjuda. Som turist kommer du få en helt underbar upplevelse som du kommer minnas med glädje resten av ditt liv!

För oss har tiden på Zanzibar testat både oss som person men också vår relation. Det har många gånger var påfrestande och att tillsammans stå i allt det har fått vår relation att växa. Vi känner oss mer säkra på vår relation och närmare varandra än någonsin! Trots att vi spenderat varje sekund tillsammans i fyra månader har vi inte tröttnat på varandras sällskap. Och trots att det många gånger varit jobbiga situationer så har vi aldrig vänt oss mot varandra. Det känns så himla bra! Så att vi snart ska gifta oss känns kul, spännande och helt rätt! Nu ska vi bara planera det hela och få alla bitarna på plats! Om sju veckor är det dags, jihooo!

Nu drar vi till Nepal för att andas, vandra och planera vårt bröllop. Vi har köpt en guidebok så vi får läsa på om landet och vad vi ska uppleva längs vägen. Det kommer bli en lååång 36h flygning med stopp i Ethiopien, Indien och Dubai. Pust!

/TandemLove

Send us some Love: