Pokhara Lake and Bat cave

Vi hyrde en liten båt och gav oss ut på sjön som ligger här i Phokara. Det hela var ganska mysigt och naturen fin. Men efter det behövde vi lite äventyr så vi hoppade in i en taxi som tog oss till en fladdermus grotta. Vi klättrade ner i den med en hyrd ficklampa som man var tvungen att hyra och sen gick vi omkring i den lilla grottan och tittade på fladdermössen i taket.
Kvällen avslutade vi med att smaka Koreansk BBQ men det påminnde mest om tacos. Efter man grillat köttet och osten skulle man doppa det i sesamsoja, lägga det i ett salladsblad som man sedan fyllde med rå vitlok, färsk chili och lite andra småsaker. Sen rullade man ihop det hela och åt upp. Koreansk tacos kan enligt Rasmus beskrivas såhär:

" Det var varken gott eller mättande"

Medan jag tyckte det var himla gott, men nej, inte mättande! :)

I övrigt är Phokara en mysig liten turistort med massvis av affärer och restauranger. Priserna är relativt låga och utbudet bra. Här kan vi äta mat från världens alla hörn med ganska bra kvalitet. Dessutom finns det mängder av bokaffärer där vi köpt massa härliga romaner. Så nu tar vi lite time-out och bara äter gott och ligger och läser. Helt underbart!

Etiketter: nepal

Send us some Love: