En dag på Atlantis The palm!

Idag hade vi en heldag på vattenparken på Atlantis The Palm! Så häftiga åk det fanns alltså! En var helt sjukt galen där man nästan stod/satt lodrätt ner och plötsligt bara släpptes man rakt ner i en enorm hastighet. Sussie som är höjdrädd höll bokstavligen på att kissa på sig! Men istället för de förväntade gallskriket när hon släptes hördes ingenting, det var helt knäpptyst. Hon var så rädd att hon bara öppnade munnen och inte ens kunde skrika! Istället forsade allt vatten rakt i ansiktet på henne och rätt in i munnen vilket ledde till flera kallsupar. Sen var hon helt apatisk i några minuter. Haha, hon ville inte åka den fler gånger! På slutet åkte man igenom en tub där hajar simmade runt en men dessa såg Sussie inte skymten av. Hon blundade hela tiden :)

När vi lekt färdigt satte vi oss i skuggan och drack en Pina Colada och sedan tog vi en golfbil till stranden. Det var mycket trevligare att bada i havet tyckte vi och vi njöt av solen och utsikten över Dubai och Burj al arab. Dagens avslutades i Infinitypoolen.

Till lunch åt vi en helt galen buffét! Vi har aldrig sett så mycket mat! Det fanns precis allting. En station med Italiensk mat, en med Japansk, en med Kinesisk, en med engelsk, en med amerikansk, en med mellen-östern tema, en superstor salladsbar, en gigantisk dessert station med bakeler, godis, frukt, kakor och chokladfontän. Plus en stor avdelning med bara bröd, frukt och lite annat plock. Vi smakade på nästan allt, men det var inte särskillt gott. Mycket mat men låg kvalitet. På hotellet fanns det oändligt med Ryssar och aldrig förr har man sett människor ta så enorma portioner. Men det äckligaste av allt var att de flesta lämnde 90% av allting på sina tallrikar. Förså vilket slöseri med mat!!! Buffér är inte bra på något vis alltså! Inte för miljön, inte för kroppen och absolut inte för hälsan. Ikväll drar vi på avsmakningsmeny istället!

Send us some Love: