Afternoon tea på 442 meters höjd, Dubai mall och Dubai Fountain!

Givetsvis ville vi pricka in ett stopp i Burj Kalifa när vi hade chansen :) Men istället för att bara köpa biljetter och åka upp bokade vi in en Afternoon tea på deras Armani restaurang. Man måste ju äta och att kombinera det i med sightsing inbakat i priset tycker vi är det bästa av två världar :)

Vi bjöd med Lisa som nyss kommit hem från en London flygning. Hon bor och arbetar här för Emirates och att höra hennes galna historier är alltid lika roligt! Restaurangen var stel och ganska fyrkantig, opersonlig och saknade själ. Men vi hade det rätt bra med obegränsat antal fruktiga drinkar, bakelser, små smörgåsar och solnedgång över öknen i fjärran.

På förmiddagen hade vi hunnit spana in Dubai mall och kikat runt i affärerna där. Priserna var ungefär som hemma, lite billigare kanske. Men vi fyndade ett par superfina handgjorda skinnskor som blir perfekt till Rasmus och bröllopet. Annars blev det mest fönstershopping för vår del :)

På kvällen gick vi alla till en mysig liten restaurang med perfekt utsikt över Dubais fontän. Vi käkade bagels med rökt lax, kapris och philladelfiaost- så enkelt och gott :) Sen satt vi där och bara pratade och tittade på den fantastiska showen med ljud, ljud och vatten. Det är coolt! Vi skulle kunna sitta där hela natten :)

Atmosphere, Burj Khalifa, våning 122, 442 möh!

Dubai Mall

Dubai Fountain

Send us some Love: