Dagen före vårt bröllop

Rasmus och jag träffades hemma hos en gemensam vän på en helt vanlig Eurovision-final och det var precis så som de skriver om i böckerna eller visar på film. Kärlek vid första ögonkastet.  Vi hade en enormt stark kemi och vi båda kände direkt en djup kontakt. När vi tittade på varandra var det som om vi redan kände varandra, som om vi alltid känt varandra. Det var en mycket märklig, speciell och fantastisk känsla. Som om vi hörde ihop. Jag (Sussie) som aldrig trott på äkenskap och absolut inte på äkta kärlek blev som förvandlad och sa redan dagen efter att jag mött mannen i mitt liv. Mannen jag skulle gifta mig med. Samma dag bjöd Rasmus ut mig på dejt.

Det blev en såndär dejt som aldrig ville ta slut. En kaffe i solen, en båttur, en fika, en lunch och slutligen en lååång middag. Det var inga konstigheter, vi ville leva tillsammans. Redan första veckan veckan pratade vi om att förlova oss. Men vi väntade eftersom vårt sunda förnuft sa till oss att göra det. Efter ett år tillsammans förlovade vi oss. Och nu efter tre år ihop gifter vi oss. Det är som en saga och vi är otroligt tacksamma över att ha funnit varandra. Vi är också tacksamma över att ha hittat varandra så tidigt i livet, eftersom vi nu kan uppleva allt tillsammans.

Vi hade inte riktigt planerat att gifta oss i år, men vi kände att det var lika bra att passa på :) Så allting blev lite impulsivt och vi har behövt att handla snabbt för att få ihop detta bröllop. Men det har varit bra för att på så vis lägger man inte heller lika stor vikt och energi på de små sakerna runt omkring. Inget velande över placeringskort, servetter eller spellista. Utan snabba beslut, köra på det bästa alternativet som finns tillgängligt och fokusera på det viktigaste - att fira vår kärlek och vårt beslut att spendera resten av livet tillsammans. Allt annat är ganska oviktigt.

/TandemLove

Etiketter: sverige kärlek

Send us some Love: