Herr & Fru Engberg

Vårt bröllop blev över all förväntan och det blev en helt perfekt dag som vi alltid kommer titta tillbaka på med lycka och glädje! Solen sken, himlen var blå och alla gästerna var på strålande humör. Igår kom våra vänner från London hem till oss och morgon började med att jag (Sussie) åkte till frisören för att fixa håret. Min frisör hade ställt in samma vecka och som tur var förbarmade sig denna fantastiska människa över mig och beslöt sig för att pressa in mig innan salongen ens hade öppnat! PUH! Jag blev så otroligt nöjd med resultatet, speciellt eftersom jag väntat mig att behöva gifta mig i en hästsvans. Efter det blev det direkt hem och äta frukost med familjen och vänner och packa i ordning. Sen var det dags att dra till Stenungsund där vår vigsel och fest skulle hållas.

Vi hade hyrt en villa där allt skulle ske och vi hade lyckats få tag i en präst i sista sekund som skulle viga oss ute i det fria. Gästerna anlände och fick börja med att finna sina lagkamrater, sedan blev det en frågelek där alla fick lära känna brudparet lite bättre. Sen fick gästerna ta plats uppe på klippan där vi skulle vigas och vi började gå mot altaret. Ur högtalarna strömmade en cover av U2 "It's a beautiful day" med stråkar och vi var fulla av kärlek och lycka. Vigseln gick snabbt undan och en i familjen spelade gitarr, våra syskon läste bibelord och sedan förklarades vi för man och hustru. Total lycka infann sig. Sedan var det dags för lekar innan  middagen och alla verkade ha det roligt och trevligt. Vi hade dukat fem lite mindre bord där man satt med sina lagkamrater och det gjorde att ljudvolymen blev hög och skratten många under middagen. Precis som vi ville ha det! Till middag hade vi bestält en Italiensk buffét och till efterrätt Creme Brulé. I baren hade vi ordnat värsta cocktailsbuffén med massvis av tillbehör. Men tyvärr var inte personalen kunniga nog att ens följa recepten och de flesta drinkarna blev fel :( Men folk hade roligt endå och var väldigt nöjda. Vi fortsatte lekarna med musiktävlingar och slutligen prisutdelning. Sen gjorde vi en spexdans istället för bröllopsvals och efter det var det fullt liv på dansgolvet.

För oss blev det hela en perfekt dag och kväll med massa härlig energi och glädje! Det som inte var perfekt var Villan vi hyrt, upplägget vi besällt och personalen. Vi skulle inte rekomendera ett sammarbete med detta ställe. Men de flesta gästerna märkte inte så mycket av det som vi gjorde, vi hade ju besällt saker som bara vi visste om. I grund och botten spelar det inte så stor roll för oss eftersom det viktigaste inte är att allting blir perfekt. Det viktigaste är att alla har roligt, är glada och har det trevligt tillsammans. Och så blev det!

/TandemLove

Etiketter: sverige kärlek

Send us some Love: