Bästa utsikten från Tromsö

Njuter av midnatts-solen på toppen!

Igår kväll beslöt vi oss för att gå upp på Storsteina som är toppen ovan Tromsö stad. Man kan åka linbana dit upp för 120nok men det ville vi inte betala när vi har två friska och starka ben! Vi gick upp och njöt utan utsikten över hela Tromsö och dess kringliggande öar denna soliga sommarkväll.

 

Idag har vi jobbat, hälsat på en vän i hans butik och gjort lite annat nödvändigt. Nu ska vi packa och göra en insamlingsbox att ha på cykeln. Ikväll springer folk från hela världen midnatts maraton och därför är stan fullpackad med turister och varje hotell fullbokat. Det blir inget maraton för vår del, vi tycker det är en tillräcklig utmaning med vår cykeltur! Imorgon börja vi trampa igen och kommer ta oss via den omtalade natursköna ön Senja! Det ska verkligen bli kul att få cykla där då vi inte hade möjlighet till det i fjor!

 

Vi har fått in ytterligare bidrag till vår insamling och här om dagen fick vi ett mycket positivt mail från tidningen Junia! De gav oss både motivation och en inplanerad intervju. Deras chefsreadktör driver dessutom en förening som ger oss ett bidrag på två tusen kronor! HURRA! Läs mer om Junia HÄR  och  bidraget kommer från organisationen sisters international.

 

Håll tummarna för fler bidrag, fint väder, många valar och kanske allra viktigast: en cykel som håller!

 

/TandemLove

Det är vackert i Tromsö!
Våra liggunderlag har ju gått sönder, så nu har vi byggt egna av sittunderlag!
Vår kost, packat och klart!

Kommentera gärna: