Tjock dimma på S

Märkligt väder...

Vi hade verkligen sett framemot att få se Senja, men dessvärre var det konstant regn i två dagar och molnen dolde det mesta utav vår utsikt. Det vi såg dock, det var otroligt fint och en tur på Senja kommer det bli i igen någon gång.  Igår slet vi i regnet hela dagen och vi var så blöta, kalla och stela i våra muskler på kvällen att vi tog in på hotell. Vi lyckades få ett rövarpris och betalade bara för en person :). Det blev lyx och vila och ren njutning att få bli torr och varm. Sen ville vi ha en till natt men det skulle kosta dubbelt då, därför beslöt vi oss för att cykla vidare så att vi inte spränger kassan direkt! 

 

Idag fortsatte vi trampa i regnet och vi har lite ont i knän och höft, men vi tar hand om kropparna och hoppas att det ska ge med sig snart. Men vi tar det lite lugnt för att inte förvärra problemen, vi ska hålla en lång väg. Vi tog oss från Gryllefjord på Senja med färjan till Andenes och eftersom det gick stora vågor från nordväst så blev det en guppig färd på nästan två timmar. Vi turister flög runt i salongen på båten och varorna i kiosken rullade runt. Sussie låg och spydde på toaletten och fick samtidigt hålla i sig för glatta livet så att hon inte skulle spy ner hela utrymmet. Det är verkligen glamoröst och lyxigt att vara på cykelsemester!

 

Nu campar vi på en otroligt vacker plats precis utanför Andenes city. Verkligen naturskön plats med berg och vita sandstränder och skärgårdsklippor. 

 

I morgon blir det valsafari och snälla ni, håll tummarna för lugna vatten! Sussie vill gärna behålla den dyra Norska maten i sin mage denna båtresa :)

 

/TandemLove

Det gick helt fint att cykla i de mörka tunnlarna med en blinkande lampa utanför som varnade bilarna för vår närvaro =)
Sussie blev väldigt glada för en mjuk säng och hotellfrukost :)

En lite båttur mellan Gryllefjord och Andenes med en gungande båt!

Fin utsikt från Andenes camping =)

Kommentera gärna: