Lofoten och Vesterålen

Nu är vi på vackra Lofoten och bor på en camping i Svolvaer. Här har vi tagit oss två vilodagar för att vårda våra knän och kroppar. För en gångs skull har vi toppen väder och vi njuter verkligen utav sol och varmare väder! Så här njuter vi mest utan att göra jättemycket och bara latar oss :)

 

En härlig sak som vi kan nämna är att Sussie knappt haft några känningar, alltså lågt blodsocker! Det är verkligen skönt eftersom jag blir helt slut utav kraftiga känningar. Sockret ligger under 10 för det mesta och relativt stabilt, men vi hoppas att få ner det lite ytterligare.

 

Sen har vi ju gjort en egen insamlingsbössa utav en PET-flaska (vilket symboliserar att pengarna går till vattenprojekt) där vi skrivit "donation box" på. Den är kanske inte supersnygg, men den fyller sin funktion. Vi har faktiskt fått in en hel del bidrag tack vare den. Vi hade en familj som la hundra kronor och en tysk kvinna som gav tio euro! Sen när vi har varit inne i en butik händer det att vi kommer ut och hittar tjugo kronor i bössan. Så den jobbar åt oss så att säga! Verkligen bra! Vi måste jobba på alla fronter vi kan om vi ska nå vårt mål med hundra tusen till WaterAid! Om någon har något tips hur man får en människa att ta upp plånboken i bakfickan och visa sin generositet skriv gärna några rader. Vi behöver verkligen all hjälp vi kan få! =)

 

/TandemLove

En vacker sandstrand på Andöya =)
Vi hade en solig dag då vi trampade ner genom Vesterålen
Bara en vanlig posing bild =)
Ett norskt får som tagit sig en tupplur och drömmer om den gamla goda tiden..
Tummen upp!
Sussie puttar upp cykeln på en smal bro innan Stokmarknes...
För den som har ett skarpt öga ser man snett upp till vänster Svolvaers signum, en klippa som er ut som en get =)

Kommentera gärna: