Service på olika sätt

Moldes hotell, inspirerat av Dubais Burj al Arab Moldes hotell, inspirerat av Dubais Burj al Arab

Ni vet redan att våra däck blev värre och värre och sista sträckan till Molde var vi nervösa att vi skulle cykla sönder fälgen på hjulen. Vi beställde då nya superdäck från Sykkelhuset i Ålesund i onsdags och de skulle komma fram senast nästa onsdag lovade deras personal. Men vi ville dubbelkolla leveranstiden och ringde därför till butiken på fredagen igen. Då fick vi veta att killen som hade lovat oss nya däck var sjuk och när de nya däcken skulle komma kunde de andra i butiken inte svara på. Detta gick inte Sussie med på och såg till att de andra i butiken tog reda på när våra däck skulle komma. Till slut fick vi den chockerande nyheten att det inte ens var några däck beställda och de visste inte ens om de kunde få tag i några till oss heller! De kunde ta reda på saken på måndag och ge oss besked då sa de! Vi blev rasande och talade om för dem att de förstör sitt rykte genom att lova saker som de inte håller, och sedan inte ens bryr sig om att tala för sina kunder att de väntar förgäves i sju dagar!!!

 

MEN cykelhandlaren Perfect cykel i Alingsås där vi köpt de första däcken mailade oss och var bekymrad och bedrövad över vår situation och hade redan innan detta kommit med lösningar och bett om att få betala tillbaka hela summan för däcken vi köpt hos henne. Det kallar vi god service. Fantastisk till och med! Så vi ringde henne och frågade om hon kanske hade våra däck hemma, och givetvis hade hon det! Hon packade däck och slangar och skickade till familjen där vi bor i Molde! Och vi behöver inte ens betala för nya däck! Tack vare Lilian på Perfekt cykel i Alingsås löser sig nu däckproblemet och vi kan ta oss vidare! Ska ni fixa er cykel så välj henne. Då är ni trygga på att hon hon gör ett bra jobb med bra produkter.

 

Nu har vi hämtat ut cykeln från G-sport i Molde där vi fått fixat kedjan och växlarna. Där fick vi både bra service av legenden Odd och sponsring! Tidigare på dagen blev vi intervjuade av den lokala tidingen här i Molde. Vill ni se och läsa artikeln? Gilla vår facebookgrupp där vi lägger ut tidningsartikeln genom att trycka här.

 

Håll tummarna att cykeln funkar bättre framöver, för vi ger oss inte! Vi ska fram oavsett, men det är roligare om det går lättare och med bättre flyt!

 

/ TandemLove

Molde hamn
G-Sport levererar
Lite go mellanmål
Uppe på Varden i Molde

Kommentera gärna: