Kylt insulin och spikraka vägar i Danmark

Här är vi klockan 06.30 innan vi ska cykla till färjan! Här är vi klockan 06.30 innan vi ska cykla till färjan!

Det var med blandade känslor vi lämnade Göteborg för sista gången. Resfeber, nyfikenhet och lättnad- äntligen börjar äventyret på riktigt! Nu börjar allvaret och det är både skönt och läskigt på samma gång J Väl framme i Frederikshavn fixade vi en karta över Danmark och sedan bar det av! Vi cyklade längs åkrar och spikraka vägar och genom små, gulliga byar. För Sussie är husen, trädgårdarna och städerna lite som att komma hem, då hon växt upp i Ystad. Det är mycket som påminner om Skåne längs vägarna, med allt från jordbruk till små färgglada hus. Cykeln rullar fint och vi tar oss fram med ett genomsnitt på ungefär 20km/h- helt okej tycker vi! Igår cyklade vi 8 mil innan vi gav oss för dagen. Vi kommer köra lite kortare nu och öka gradvis, för att slippa skador och vårda dem vi redan har.

 

Just nu fyller vi på termosen med is för att behålla kylan till insulinet. Det har funkat himla fint faktiskt! Så TACK till alla restauranger, krogar och hamburgarkedjor som hjälper oss hålla medicinen kall! Också TACK till alla ni som mailar och skriver kommentarer, vi lever på er! Det betyder oerhört mycket och ger sån energi, så tack, ni är bäst!

 

/TandemLove

Rasmus i bilkön till färjan
Vackra fält längs vägarna
Svettigt!
Här går vi med cykeln i SUPERMYSIGA Aalborg! Hit vill vi åka igen!
Detta påminner verkligen Sussie om hennes barndoms-stad, Ystad.
Detta gulliga hus passerade vi igår kväll med baggar som betade utanför. Som ur en film :)
Detta är små isbitar vi fått på en restaurang. Vi lägger en mugg i termosen, sen spar vi resten tills vattnet hunnit bli varmare igen. Då kyler vi på nytt så att insulinet håller sig mellan 2-12 grader kallt.

Kommentera gärna: