Överraskning i Århus, Sushi på rullband och motvind

Vi tog en ganska lång och skön sovmorgon med gott samvete då regnet smattrade mot tältduken. När vi väl slog på telefonen och skulle bege oss av fick vi ett lite lurigt sms från Sussies pappa. Han undrade hur dagens tur skulle se ut och det hör inte till vanligheterna. Mycket riktigt så var de på väg till Århus för att möta oss! De körde 40mil enkel väg bara för att spendera dagen med oss, verkligen roligt och fint gjort tycker vi! Vi hittade efter många om varandra i Århus och gick sedan för att äta lunch, men vi hittade ingenting bra och vi gick i cirklar tills vi äntligen hittade en japansk restaurang. Mitt emot där fanns en krog där en glad dansk satt och drack öl, och han ville både följa vår blogg, samt ge 100Dkk till insamlingen! Och vi fick 30Dkk av två taxichaufförer :)

 

Den japanska restaurangen hade ett rullband med sushi och det har vi alltid velat pröva, roligt att vi fick göra det i Danmark. Sjukt att man inte behöver resa någonstans längre för att få en kulinarisk upplevelse, lite tråkigt också på ett sätt. Hur som helst så umgicks vi med pappa och Anne resten av dagen, innan vi både behövde bege oss vidare och hemmåt.

 

I övrigt så hälsar danskarna på oss hela tiden och tipsar oss om bra tältplatser emellanåt, så vi gillar dem :) Dessutom är det sällan problem att få gratis isbitar till medicinen eller vatten att dricka! Det är ganska enkelt och problemfritt att cykla i Danmark, om man bortser från motvinden! :)

 

Ni som inte vill missa något inlägg, går det att premenurera på bloggen. Klicka på premenationsknappen till höger efter du fyllt i din mailadress. Då får du ett mail varje gång vi uppdaterar! Det är gratis :)

 

/TandemLove

Stairway to heaven?
Anne och Pappa var glada att se oss :)
Så här ser ett Suschi-rullband ut.
Här strosar vi runt i solskenet i jakt på mat i Århus
Mysigt café i Århus!

Kommentera gärna: