Flennsburg och uteliv i Schleswig!

Sötaste hunden utanför en butik i Flennsburg. Haha! Sötaste hunden utanför en butik i Flennsburg. Haha!

Vi kom till Tyskland och det var en extrem kontrast till Danmark och Skandinavien i övrigt! Människorna är verkligen öppna och frågar, fotar och skänker massa pengar! Tyskarna är verkligen inte blyga och i Flennsbug kom det fram så mycket människor att det nästan blev stressigt en stund :) Det är fullkomligt underbart! Och människor drar fram plånboken av ren reflex innan de ens hör om projektet! Tyskarna är generösa och givmilda och fantastiskt öppna! KUL!

 

Detta får bli ett snabbt inlägg, vi måste nämligen vidare för snart är middagen klar :) Låt oss ta det från början! Igår när vi var på väg ut genom Schleswig så stannade vi för att försöka lista ut HUR vi skulle cykla ut genom staden. Och då kommer det en ung tjej springandes och frågar om vi är vilse och sen drar hon fram en karta och visar oss vägen. sen snackar vi lite och hon bjöd in oss till sitt föräldrarhem, om vi inte skulle fortsätta cykla. Vi ville fortsätta cykla kom vi fram till, men just när vi skulle sätta oss på sadeln så öppnade himlen sig och regnet började ösa ner. Vi vände oss om och där stod tjejen kvar och sa till oss att vi skulle följa med hem istället. Så det gjorde vi :)

 

Hos familjen blev vi bjudna på mat och hade det mysigt i köket med mamman och Wiveke. Sen följde vi med ut på kusinträff och det hela ledde till att vi drog ut och dansade! Vilken rolig kväll vi hade :) Och jösses vad det är billigt med alkohol i Tyskland- helt sjukt billigt.  Hur som helst så kände de en familj i Rendsburg och där ska vi sova inatt :) Så det blir en kort cykeldag idag också, men det är det värt. För det är just alla dessa människor man får chansen att träffa, som gör hela resan :) Vi har sån himla tur! :)

 

/TandemLove

Shoppade lite i Flennsburg :)
Den första regnskuren var inte nådig!!
Sussie och Wienke gör stan :)
Sussie och Wienke gör stan :)

Kommentera gärna: