Lion King musikal, Tower Bridge, Tower of London och ökända krogar

Vi står framför Tower bridge Vi står framför Tower bridge

Vi har tagit det väldigt lugnt här i London än så länge och vi har mest hängt med våra vänner. Det har varit så skönt att sova i en skön säng, och att bara få fixa med hemsidan och intervjuer. Första kvällen gick vi på en utan Londons äldsta pubar, den ligger i ett område som var ökänt på 1700-talet. Eftersom området Wapping ligger vid floden Themsen så var det färgat av det marina livet med sjömän, pirater och båtbyggare som vistades i kvarteret. Puben vi gick på var ett tillhåll för pirater, smugglare, kriminella och annat löst folk och det ryktas att många kriminella missioner smiddes på just The prospect of whitby. I vissa rum hölls boxningsmatcher och tuppfäktning, och i varje rum kan man läsa om historien kring just det rummet. Utanför finns en påle där man hängde brottslingar och efter de dött lät de kroppen hänga kvar tills tidsvattnet sköljt över liket tre gånger. Den pålen står kvar än idag och i den mörka kvällen ser det verkligen kusligt ut. Enligt rykten är puben hemsökt av vålnader och ett besök här tycker vi är en upplevelse, med eller utan spöken!

 

Sen har vi strosat runt lite och spanat in Tower Bridge och Tower of London. Vi har också hunnit med att se den fantastiska musikalen Lion King. Sussie såg den för tredje gången och blev fortfarande tagen och vi alla fyra hade en riktigt bra upplevelse. Musiken, kostymerna och humorn är fantastisk!

 

Idag ska vi ha ett möte med WaterAid i London och se om vi kan få hjälp att synas här i England också. Sen blir det tills att upptäcka London ytterligare- det finns så mycket att se och göra här!

 

/TandemLove

Rasmus, Juls och Eszti utan den ökända krogen
Avrättningspålen utanför, coolt och läskigt på samma gång
Såhär förvarar vi cykeln i London :)
Utanför Tower of London!
Typiskt London!
Dags att kika på musikal!

Kommentera gärna: