London med tandemcykel

Vi tog vår långa tandemcykel och begav oss ut i London täta vänstertrafik för att se oss omkring. Vi passerade alla de kända byggnader som Westminister Abbey, Big ben, London Eye, Piccadilly Circus, Trafalgar Square och Covent Garden. De är många imponerande byggnader och Big ben är verkligen vacker tycker vi. Efter en dag av turistande var det dags för oss att gå på möte med WaterAid UK här i London. Här har de närmare 200 anställda på sitt kontor, medan de i Sverige jobbar ungefär 10 personer. Effektiva svenskar? Vi träffade två jättetrevliga tjejer som ska hjälpa oss att nå ut även här i England med vårt projekt. De kommer lägga ut oss på deras hemsida åtminstone, och det är jättebra! Sedan kommer de eventuellt att använda Sussie i framtiden gällande diabetesen, något som också vore superkul!

 

Det gick en reklamfilm i deras lobby om ett av deras projekt - The big Dig. Ett projekt i Malawi där man direkt kan följa från människor på plats hur utevecklingen fortgår. De har sammanlagt nu samlat in 2miljoner engelska pund till detta projekt! Och varje pund som människor ger dubbleras av staten. Bra va! Läs mer här! Du kan också bidra! Men självklart till vår insamling =) HÄR!

 

Efter mötet strosade vi runt bland gatorna inne i centrum och bara tittade och myste. Vi strosade runt i Covent Garden precis när alla matstånden började packa ner sina väldoftande stånd, så vi måste nog tillbaka dit idag för att provsmaka internationella läckerheter. Vi älskar mat! Gårkvällens middag blev Israelisk mat där Rasmus åt köttbullar i smakrik tomatsås, ris och majs med hummus och bröd. Sussie åt en sallad som var lite liten, men väldigt god. Det var ärtor, broccoli, gurka, fetaost, avokado, mynta, persilja och en vinegrette dressing.

 

Vi har precis även avslutat en tidningsintervju med Sveriges största och bästa bröllopstidning – Allt om Bröllop. Jättekul! Därför förvänta er en artikel om några veckor där!

 

Men nu är vi även otåliga med att lämna London, för nya äventyr och varmare klimat!

 

/TandemLove

 

Vårt besök hos WaterAid UK! Nu får vi hålla tummarna att det leder någonvart!
London Eye!
Turen gick förbi Buckingham med våra nya t-shirtar från WaterAid!
Det blev en liten måltid framför Buckingham för att stabilisera Sussie socker!
Piccadilly Circus och dess reklam!
Middagen som smakade gott med var dyr, gentemot vår vanliga matbudget!

Kommentera gärna: