Några väl valda ord till ER läsare...

Tummen upp för våra läsare! Tummen upp för våra läsare!

Vi har fått en otrolig respons på föregående inlägg och vill därför passa på att skriva lite kring det. Först vill vi tacka för alla mail, kommentarer, Gilla markeringar, delningar och värmande ord. Det har gett oss båda en otrolig styrka och energi! Inte minst för mig (Sussie) som känner en enorm lättnad att få öppna denna ventilen och vädra någhot som upptar en stor del utav min tid, varje dag. Det Känns skönt att veta att det finns många andra där ute som förstår och känner precis som jag och det blir en knuff frammåt för mig i detta projekt. Jag är otroligt glad och stolt över att vi har så många diabtiker som följer oss och det ger mig kraft att orka kämpa när det är tungt!

 

Vi har varit rädda att skriva kring diabetes i bloggen eftersom vi inte trodde det skulle finnas intresse för icke diabetiker, men vi har nu förstått att det faktiskt gör det! Därför kommer vi nu ta upp diabetes framöver och har skapat en egen kategori för det här i bloggen också.  Det finns massa känslor,  tankar och framför allt åsikter att ta upp kring diabetes och diskrimineringen man lever med. Och jag (Sussie) ser framemot att få vädra, informera och få utlopp för allt detta.

 

TACK för ert stöd, vi har fantastika läsare och ni ska veta att ni ger oss otroligt mycket. Glöm inte att ni är en stor del av detta projektet och ert stöd blir bränsle för oss att genomföra resan! Ännu en gång, Tack till ER!

 

/TandemLove

Etiketter: kap till kap diabetes

Här kan du kommentera inlägget och ge oss extra kraft i nästa uppförsbacke: