Nu är det snart jul, gott folk!

Idag är det inte många veckor kvar till julhelgen och allt vad det innebär. Denna underbara högtid då vi samlas med familjer och vänner och firar jul ihop. Tänk vad tiden går fort! Men för oss, kommer julen se lite annorlunda ut i år. Enligt vår beräkning kommer vi garanterat inte ha snö den dagen, utan befinna oss ute i den sudanska öknen. Alla ni där hemma får äta en extra stor pepparkaka och dricka glögg och julmust för oss också, när ni sitter där hemma och lutar er tillbaka i fåtöljen. Gottegrisar!

 

För oss kommer det väldigt mycket fina associationer när vi tänker på julen. Familj, god mat, underbar musik, tända ljus och hög mysfaktor, traditioner som Kalle Anka och självklart julklappar. Visste ni att i år kommer "svensken" att lägga ca 2000 kronor på julklappar? Det är nästan 20 miljarder för alla svenskar. Vilken industri! Men samtidigt är det ju lika svårt varje år att komma på vad man ska köpa till morfar, kusinen, brodern, alla sina barn osv... Listan är ju lång. Lika lång som förra året. "Det blir nog grytlappar till mamma... nejnej... det köpte jag ju för två år sedan... vad ska jag nu hitta på". Jag, ni vet ju hur tankarna kan gå! 

 

Om du har svårt i år igen att komma på vad du ska ge till någon på din julklappslista, vill vi med ödmjukhet komma med ett förslag. Ett förslag, som gynnar en tredje part. Vad kan vara bättre, än att istället för de där grytlapparna, stolt köpa ett diplom med bevis för att dina pengar har gått till välgörenhet? Vi har under de senaste dagarna arbetat fram några julklappstips på vår hemsida. Du hittar dem bl.a. under fliken "Rent Vatten" och även i detta blogginlägg. Där får du instruktioner över hur du kan köpa dig ett fint diplom till någon som du håller av. Pengarna går direkt till den insamling till WaterAid vi har löpandes med denna resan, där vi har som mål att samla in 100 000 kronor. Har du inte besökt vår insamlingssida, gör det här. eller scrolla ner och se vårt utklipp från Inspons hemsida. Vi hoppas verkligen att någon av Ni ca 2000 läsare nappar på idén! Det är endast tillsammans med Er, som detta är möjligt!

 

Nedan har vi listat de sidor vi skapat. Ta dig några sekunder extra och läs :)

 

/TandemLove

Ovan ser du ett urklipp från www.inspons.se

Nedan kan du läsa hur många människor som hjälpts av WaterAid arbete och dina bidragande pengar!

Etiketter: kap till kap wateraid

Här kan du kommentera inlägget och ge oss extra kraft i nästa uppförsbacke: