Nu är det offentligt!

Vi ska den 15 juni cykla vätternrundan som en hedervsärd avslutning på detta årsprojekt! Det är då 363 dagar efter att vi landade med vår tandemcykel på Honningsvågs flygplats för att börja vår cykling från Nordkaps klippan. Det blir också datumet då vi avslutar vår insamling på Inspons till WaterAid. Vi har bestämt oss att med Er hjälp SPRÄNGA 100 000 kronors gränsen innan dess! Vänta bara!

 

Vätternrundan ser vi som en ny stimulerande utmaning som vi ska ta oss an med stor respekt! Ingen av oss har tidigare cycklat detta lopp och det ska bli otroligt kul att dela vägen med andra cyklister! Vi ska bara packa av allting, byta däcken, skruva av lite annat smått och gått så att vi kan öka snitthastigheten från 20km/h, annars kommer vi komma sist =)

 

Vi kommer givetvis fortsätta blogga fram under vår semester i Kapstaden, och vår träningsperiod inför detta 300km långa lopp! Vi ska också tacka Gunnas Anserius som kläckte idén och Inspons.se för hjälpen!

 

Må bästa Tandemcykel vinna! 

 

/TandemLove

 

 

Ps. Är det någon diabetiker som cyklat intensivt under 11-15h och vet hur man håller en jämn blodsockernivå för maximal prestation? För vi har ingen aning trots tio månader i sadeln =)

 

Kommentera gärna: