Äntligen i mål!

Klockan var sent igår kväll. Vi satt båda i sängen på vårt hotellrum här i Sea Point, Kapstaden. Helt plötsligt började Rasmus skrika och jag blev nästa rädd av reaktionen. Är det någon som bryter sig in? Nej, han gapar  åt något positivt för att han ler med hela ansiktet! Då vänder han datorn åt mitt håll och jag bara tittar på skärmen. Tittar och tittar. Det är vår insamlingssida från Inspons.se som är uppe. Sedan förstår jag! WOW! HELT UNDERBART! Vi hade nått vårt insamlingssmål. Men hur? Vi hade precis nått 80.000kr och 20.000 hade kvar. Min  blick går till höger och jag ser flera nya gåvor:

 

Cent med familj och företag                                       5000kr

Bygg betong og Laft AS v/ Cent Gustafsson             15.0000kr

 

 

Nu har insamlingen nått 103.000 kronor! Detta tycker vi är helt obeskrivbart! Vi är så tacksamma till alla Er Givare som gett en liten slant eller en stor! Allt tillsammans har växt på hög och tillsammans har vi nu hjälpt 515 människor med rent vatten och sanititet! Ta några sekunder och tänk hur många människor det är!

 

Vi vill tacka NO 19 för Er gåva! Men speciellt för all Er hjälp. Ni har varit med sedan start och hjälpt oss att sprida ut våra visitkort i Alingsås till alla besökare på Er frisörsalong. Stort tack!

 

Men främst vill vi tacka Cent med familj och hans företag Bygg Betong og Laft AS! Ni har sammanlagt gett den största gåvan hittills i Inspons historia och hjälpte oss över 100.000 kronors gränsen! Ni skulle bara veta vilken lättnad ni skänkte oss! Vi borde tagit kort på de glädjetårar som rann utefter våra kinder igår kväll! För er som inte kan vår blogg utan och innan möte vi denna underbara familj i Molde! Vi väntade på nya däck från Sverige och fick bo en hel vecka hemma hos dem och hade en helt underbar semestervecka!

 

Men vi fortsätter kämpa för allas rätt till rent vatten! Vi avslutar som sagt vår insamling med Vätternrundan och nu hoppas och tror vi att vi kan hjälpa ännu fler människor! Är ni med hela vägen fram?

 

Vill du veta hur pengarna används kan du klicka dig fram på sidan - LÄS HÄR!

 

/TandemLove

 

Till höger ser ni Gåvorna! Gå även in på www.inspons.se!

Kommentera gärna: