Är vardagen alltid så här bra?

Våra dagar i Skåne har fyllt främst med ännu mer god mat och fina människor. Bland annat blev vi hembjudna till ett annat blogg-par som skriver om mat. De bjöd på delikat smörgåstårta och härliga skrattsalvor. In emellan har vi gjort tidningsintervju, träffat vänner till Sussie och umgås med familjen.

 

Denna veckan är en händelserik vecka må ni tro! Idag var Sussie och hennes vän på detta fantastiskt mysiga ställe-klicka här. Medan Rasmus körde cykeln i en skåpbil till Göteborg. På torsdag ska Rasmus på jobbintervju i Stockholm på en sport och fridluftsbutik. Sussie ska samma dag på intervju för en utbildning med inriktning hälsa och personlig träning. Går allt som det ska bor vi snart i huvudstaden och jobbar och studerar inom de områden vi tycker är allra roligast. Träning, människor, fridluftsliv och kost!  Så håll tummarna för det! På fredag hoppas vi få bord på en Etiopisk restaurang. Som vi längtar efter injera!! Men lördag är kanske veckans höjdpunk med eurovison-kväll ihop med goa vänner och mumsig mat!

 

Träning, mat, vänner, familj och Sverige i vårsol - vår vardag i ett nötskal!

 

/TandemLove

Etiketter: sverige
Fru Bjrökenäs skämmer bort oss med smaskig mat dagarna i ända!! Laxgratäng med ärtor, sallad och potatis... MMmmmm
Finns det något godare än färsk sparris?
Här blir vi bjudna på ännu mer god mat - deras blogg har samma namn!
Vi gillar starkt att få klä upp oss igen :)
Fru Björkenäs bjöd Sussie på en shopping-runda! Rasmus fick present-kort istället, han var inte lika förtjust att gå i butik och välja hela eftermiddagen! Vi blir väldigt bortskämda!!! Men det är synd att klaga :)

Kommentera gärna: