Ystad till Stockholm och Göteborg till Etiopien!

Det händer otroligt mycket och vi har inte haft en lugn stund sedan vi kom hem! Men det är roligt och vi är så tacksamma för allting som finns i vårt liv just nu. Från Ystad körde Sussies pappa oss till Stockholm där vi båda skulle på intervju. Men det blev mest upp och ner igen och ingen tid över till att strosa runt på Stockholms vackra gator. Däremot resulterade Rasmus intervju i att han ska provjobba denna veckan, så håll tummarna för att det går vägen! Sussie intervjuades i grupp och alla som deltog var i hennes mening starka kandidater till de eftertraktade platserna på skolan. Till varje plats är det ungefär fyra sökande, så vi får hoppas att hon lyckades utmärka sig på ett positivt sätt. Det är stora avgöranden för vilken riktning vi går i och det är både spännande och nervöst. Vi får helt enkelt se var vi står om en månad, livet svänger fort när vi sitter vid ratten känns det som :) 

 

Väl hemma i Alingsås öppnade vi dörren till vårt lilla förråd och insåg att vi har alldeles för mycket bråte som ligger och skräpar. Vem behöver fem olika Converse-skor egentligen? Det blir till att rensa och sälja av en del, en tanke som känns väldigt befriande. Vi hann inte mer än att börja nosa bland skåpen och lådorna innan det var dags att kila igen. Tåget tog oss denna gång till Göteborg för läkarbesök och tid tillsammans med Rasmus bröder och pappa. Där blev vi återigen bortskämda med presenter och vi känner oss nästan skamsna över all uppvaktning! Men givetvis är det väldigt roligt på samma gång :) På kvällen gick vi till Restaurang Simba för att äta Etiopisk mat, något vi längtat efter ända sedan dagen vi korsade gränsen till Kenya. Inget annat land har serverat så säregen mat som Etiopien och det bara vattnas i munnen så fort vi tänker på Tibs, Doro watt och Injera. Tack Markus Granath för att du introducerade oss till denna underbara matvärld! 

 

Dagen efter var det tid för Pontus och Lars att springa Göteborgsvarvet med Linus som hejar-klack. För vår del blev det disco-matlagning hela dagen och det var helt fantastiskt roligt. Att få damsuga, plocka i ordning, diska och laga mat kändes väldigt roligt. Vi börjar ju undra om allting verkligen står rätt till, haha! Men vi har faktiskt saknat att få laga vår egen mat igen, det är trots allt ett stort intresse :)

 

Nu byter vi ut slitna delar på vår lilla blå och idag ska vi provcykla fem mil med de nya delarna och se om det hackar mindre.

 

Snart är sista anmälningsdag för Iphone-kampanjen - så glöm inte att vara med att tävla. Oddsen är löjligt bra! KLICKA HÄR!

 

/TandemLove

Rasmus pappa skämde bort oss med flera paket när vi kom till Göteborg!
Sen skämde pappa Lars bort oss alla fyra genom att bjuda oss alla på middag! Med "alla" menar vi Rasmus två bröder :)
Det vattnades i munnen bara vi läste menyn! INGERA, TIBS och DORO WATT!!! MUMMS!
Givetvis beställde vi in Etiopiskt kaffe enligt traditionellt vis...
... där man häller kaffet högt från ovan så att det skummar i den lille koppen!
Dagen efter körde vi power walk och sedan handlade vi bröd och annat inför kvällens fest
Vi lagade mat och städade hela dagen- det var fruktansvärt roligt! Har vi blivit helt galna?
Vilken kväll!! Positiv energi, skratt och bara fina människor i ett och samma rum :) Tack och kärlek till ER alla som var med :)
NU kör vi fokus på Vätternrundan, plåstrar om cykeln och ser till att den rullar utan att rossla!
Etiketter: sverige

Kommentera gärna: