Disciplin?

Mellis med tonfisk, rödlök, persilja, avokado, dijonsenap. Mellis med tonfisk, rödlök, persilja, avokado, dijonsenap.

Idag vaknade jag när min man drog till jobbet och allt jag ville göra var att dra täcket över huvudet och sova vidare. Regnet smattrade mot rutan, molnen hängde lågt över hustaken i Oslo och jag hade verkligen ingen lust att lämna sängen. Men i hörnet av sovrummet stog den färdigpackade gymväskan och glodde på mig. Det är min signal - den packade gymväskan! Det finns faktiskt flera studier som pekar på just detta, du behöver en signal, göra en handling och sedan betinga den handlingen med något. Då har du skapat dig en vana. Vi försöker skapa goda vanor i livet och en packad gymväska, följt av träning och belönat med en smaskig proteinpannkaka är just en sådan metod! Jag steg upp, kokade kaffe och drack proteinshake och sedan var jag redo för en timme spinning. Vi försöker få in mest möjligt med cykelpass nu inför Taiwanresan, detta eftersom vi inte vill ha så otränade ben som när vi klev av planet i Nord-Norge.

Sedan gick dagen i ett med redigering av bilder, handling, matlagning, kiropraktortimme, styrketräning bröst, näringslära och lite mer jobb med hemsidan. I morgon blir det jobb för oss båda och sedan är det ryggpass som står på schemat! Vardagen på sitt bästa :)

Matlådorna var enkla och billiga gjorda på fryst sej, kokt broccoli, sötpotatismos och en sås på fryst spenat och grädde/mjölk.

/TandemLove (S)

Sötpotatismos till Rasmus!
Sötpotatismos till Rasmus!
Sej, broccoli, spenatsås och mos på sötpotatis.
Sej, broccoli, spenatsås och mos på sötpotatis.
Etiketter: vardag matlådor

Send us some Love: