Make it happen!

Igår fick vi ett besök av en vän och i vanlig ordning fick vi massa inspiration och energi! Han är en människa med många järn i elden och flera företag som både rullar som smort och som är i uppstartningsfasen. Det är verkligen härligt att umgås med drivna människor som tror att saker och ting faktiskt är möjligt att genomföra. Människor som ser möjligheter, vill lösa problem och täcka behov. I vårt samhälle finns det alldeles för gott om människor som ska tala om att "det aldrig kommer att gå" och lyssnar du på sådant så komer du aldrig att uppnå dina drömmar och mål. Hade vi lyssnat på alla som sa att vi var galna som skulle cykla till Afrika, då hade vi inte ens pumpat däcken.

Det är klart att det KÄNNS svårt, övermäktigt och läskigt att göra något man aldrig gjort förut, men man måste tro att man ska klara av det! Sedan handlar det om att göra det och få det gjort, med  eller utan hjärtat i halsgropen. Allt är möjligt, om du bara vill det! Och når du inte hela vägen fram så kommer du betydligt längre än om du inte tar några steg alls. Tänk på saken... Vad vore värst? Att du inte försöker och sitter kvar i samma situation resten av ditt liv, eller att du försöker och därför utvecklas och tar dig flera steg närmare din dröm? Av misstagen lär vi oss och den erfarenheter tar oss också närmare det vi strävar efter. Och tänk om du faktiskt når hela vägen fram? När du uppnått ditt mål ångrar du inte att du började gå - det vill jag lova! Det enda du ångrar då är att du inte tog stegen tidigare :)

Vi brukar se en del på TedTalks. Eller rättare sagt, jag Susanne, brukar följa föreläsningar därifrån och sedan visa Rasmus det som är bäst. Hur som helst på www.ted.com kan man få enormt mycket och inspiration, perspektiv, motivation och lärdomar. Idag såg jag ett helt troligt bra klipp i linje med dagens tema. Det vi pratade om igår, tankarna som snurrat runt i huvudet idag och känslorna i kroppen speglar detta klipp väldigt bra. Det är verkligen inspirerande! Se det! Om ni inte orkar se hela, se i alla fall de sista minuterna från 17.10 och den video han visar där. Fick rysningar! Klockrent!

/TandemLove (S)

Send us some Love: