En mentor i vardagen

Idag har varit en sjukt produktiv dag för min del. Jag har främst pluggat och mina fingrar har hamrat på tangenterna likt en hackspett på Redbull. Härligt! Sen blev det ett bröst och axelpass på gymmet och sedan fem minuters nedvarvning och smoothie-sörplande. Mitt träningsmål blev en proteinshake med banan, gojibär, havtorn, agavesirap och proteinpulver. 

Men dagens bästa kick fick jag från en mycket intressant artikel om Geir Hammer som är direktör för Swedish Match. Tidningen hade fokus på de bästa utbildningarna och de mest attraktiva arbetsplatserna. Som av en slump började jag läsa hans lilla artikel. Hans karriärråd var så himla spot-on med hur jag och Rasmus tror och drömmer om framtiden. Att hitta en mentor, att omge sig med rätt människor som hjälper en att utvecklas och lära i rätt riktning. Den bästa tränaren, får det bästa fotbollslaget! Men du måste öva, öva och öva för att bli duktig på någonting. Men jag började tänka lite mer kring det där. För det är ju inte bara en chef som påverkar ens utveckling. Det är ju familj, partner, vänner, kollegor och kanske till och med samhället vi lever i. Därför är det väldigt viktigt att någonstans i vardagen omge sig med människor som stöttar en i rätt riktning, lär en rätt saker och utmanar en att ta ett steg längre fram. Vad som menas med rätt beror helt enkelt på vad man själv vill få ut av livet.

Men det i tankarna sitter jag och känner tacksamhet för många människor i min närhet. Människor som inspirerar mig, stöttar mig, förstår mig och älskar mig. Men mest av allt är jag tacksam för min kära make som alltid ger mig den ”hårda kärleken” som bara en riktigt närstående person kan ge. Den där knuffen utför klippan som man så ofta behöver för att våga hoppa, börja simma och nå till andra sidan. Kritiken som ibland svider men alltid är absolut nödvändig för min utveckling. Sanningen, den är så grymt viktig men inte alltid så enkel att ge. Jag älskar min man för att han vågar och orkar ge mig den. Den har tagit mig en lång väg framåt må ni tro! 


Nu sitter jag fortfarande i handduk och jag ska dra till jobbet om exakt sju minuter. Så nu hinner jag absolut inte runda av detta utan istället säger jag bara GLAD MIDSOMMAR OCH GOD HELG!

/TandemLove

Tummen upp för dessa peppande ord! NU blir det dusch och sedan jobb! Glad midsommar hörrenini!!
Tummen upp för dessa peppande ord! NU blir det dusch och sedan jobb! Glad midsommar hörrenini!!
Etiketter: hälsa

Lämna en kommentar på detta inlägg: