En sund själ i en sund kropp!

Idag har vi legat i Akerselva och flytit! Vi hittade vår nya favoritplats i solen i Oslo uppe vid Kjelsås. Oslo fullkomligt kryllar av bra badplatser och naturupplevelser om man tittar lite närmare. Hurra! Dagens dessert fick bli frukt, bär och nötblandning. Så enkelt, så nyttigt och så fräscht!!!

Den ena skålen är med syrligt äpple, honung och daddlar, en annan med blåbär, hallon och cashewnötter och den tredje med äpple, hallon och hasselnöt. Ibland behöver det inte vara mer komplicerat än så tycker vi :)

Dagens promenad fick oss att inse att vi alla går omkring i skor av samma märke :) Man skulle kunna tro att vi var sponsrade av Asics. Men icke! Vi googlade vad Asics egentligen betyder och de står för ett enormt bra uttryck! Anima sana in corpore sano.  Vilket betyder: En sund själ i en sund kropp! Hur smart och sant som helst! Mår man bra på insidan, speglas det oftas på utsidan. Har man en frisk, sund och stark utsida, mår man oftast också bättre på insidan. Det där går hand i hand och allting inom hälsa är som en cirkel. En sund själ förstår vikten av att ta hand om sin kropp. Det får bli dagens visdomsord! 

/TandemLove

Man blir som man umgås :) Hela familjen Asics på promenad :)
Etiketter: dessert hälsa

Lämna en kommentar på detta inlägg: