Färska räkor!

Det har varit en intensiv vecka med över både 60 och 70 timmar på jobb, visningar på lägenheter, snabba beslut och lite vänner och bad mellan varven. En ny lägenhet har vi ännu inte lyckats hitta, men vi tar det med ro. Efter att båda ha jobbat ett långpass på lördagen beslöt vi oss för att fira veckoslutet med färska räkor. Vi köpte ett kilo färska räkor från Norge och till det hade vi ekologisk majonäs, danskt rågbröd, färsk spenat och rödlök. Det var inte bara en ren lyx att slippa laga mat efter den tunga veckan, det smakade dessutom så mycket bättre med färska räkor. För oss var det första gången vi unnade oss färska räkor! Men det var som sagt en riktigt stor skillnad i smak. Precis som alla råvaror, färskt är bäst!

Enkla, rena sommarsmaker!  Det känns viktigt att unna sig lite vardagslyx! Livet blir faktiskt bättre med riktigt god mat :)
Helglyx är vår favorit-tradition! Det blir ett lyxigt avslut på veckan och en kanonbra start inför veckan som kommer. Dessutom får man tid att sitta ner tillsammans, njuta ihop och bara vara. Istället för att bara trycka i sig maten ur en plastlåda samtidigt som man sitter i telefon :)

/TandemLove

Etiketter: mat

Lämna en kommentar på detta inlägg: