Fram med penna, linjal och papper - för nu ska vi snart flytta!

Nu har vi nästan bott i 14 månader i Oslo. Tiden går fort som vanligt och nu är det dags att röra på sig! Men inte så värst långt bort. Vi flyttar 3-4 km söderut till Gamlebyen och hoppas att denna nya tillvaro blir super för oss! I och med att vi flyttar in i en 13 kvadratmeter större lägenhet insåg vi nu att vi har alldeles för lite möbler för att fylla ut denna enorma yta :)

Därför åkte penna, papper och linjal fram. Nu ska det planeras för ny planlösning :) Vi brukar rita ut vårt nya boende och sedan gör vi möbler i samma skala. På så vis kan vi sitta och pussla runt med olika alternativ. Det ger oss en bra överblick som spar tid och låter oss se vad vi saknar eller behöver ta bort. Det gör valen så mycket lättare i butik och vi vet nästan precis vad vi söker.

Med andra ord är vi just nu inne i inredningsvärlden för allt vad vi orkar. Det är färg, form, material och tekniska specifikationer på all vår lediga tid ungefär :) Vi ser verkligen fram emot vårt nya hem och det ska bli spännande att inreda lägenheten. En ny start. 

/TandemLove

Etiketter: oslo

Lämna en kommentar på detta inlägg: