Rapport från flyttkaoset!

Kära ni, nu var det allt för länge sedan vi uppdaterade bloggen! Faktum är att vi varken har haft tid eller lust att blogga det senaste. Det har varit många bollar i luften och en del tyngre saker att få ordning på. Samtidigt har vi haft flytten hängande över oss. Plus att vi den senaste veckan har vi varit utan internet. Därför har det varit tyst en stund här på bloggen, men nu smyger vi igång igen. 


Vi har alltså lämnat vårt lilla krypin på Torshov för att istället flytta till den större lägenhet i ett område som ligger med Ekeberg och dess natur som närmsta granne. Till Oslo city har vi fortsatt bara 1,5km så nu får vid et bästa av två världar. Naturens lugn och stadens puls, allt ett stenkast ifrån vår lägenhet! Behöver vi nämna att vi är nöjda och glada just nu? :)

Flytten gick smidigt och det på grund utav fina vänner som hjälpte till med att bära och städa, samt Rasmus pappa som hjälpte oss med precis allting. Han stannade nästan en vecka och har varit med oss på varenda möbelbutik i Oslo med omnejd :) Tillsammans har vi klämt, mätt, diskuterat och provsuttit diverse möbler. Vi känner oss väldigt glada och tacksamma för all hjälp vi fått, det har varit så skönt mitt i allt kaos. Tack till familj och vänner som inte bara finns där rent praktiskt, utan som också lyssnar och stöttar när livet svänger fram och tillbaka!

Veckans huvudfokus har varit att packa upp, komma i ordning och hitta ett köksbord med stolar som passar in både i storlek och design. Vi har äntligen lyckats hitta en kombination vi båda två gillar och som funkar i lägenheten. Bilder på det kommer om ett tag :) Att driva en mat och hälsoblogg mitt i ett flyttkaos går väl lite sådär kanske. I köket känner vi just nu noll inspiration och lunch i veckan har knappast gått att blogga om. För vem blir inspirerad av en burk tonfisk med kokt broccoli och blomkål? :) Men vi gjorde en flytt-pizza av nyttigare variant som faktiskt blev godare än den vi köpte. Vi köpte Rema 1000;s egna pizza med mozzarella, körsbärstomat och spenat på, sen la vi på egna råvaror. På den ena blev det tonfisk, bacon, svamp, rödlök och broccoli. På den andra hade vi på banan, bacon, svamp,gullök, jordnötter och curry. På toppen hade vi lite egen extra hushållsost för att riktigt lyxa till det. Resultatet blev som sagt väldigt bra och pizzan var riktigt knaprig. Så när man inte orkar svänga ihop en middag, får man fuska till det mellan varven :)

Nu ska vi iväg och kika på mattor innan butikerna stänger för helgen!

/TandemLove

Etiketter: interiör

Lämna en kommentar på detta inlägg: