Rixos Bab al bahr - Ras Al Khaimah - Förenade Arabemiraten.

Om några dagar bär det av till solen, paraplydrinkar och lediga dagar - som vi längtar! Det är snart ett år sedan sist, så en semester är välkommet. Vi kommer avsluta vår semester med fyra dagar på hotel Rixos i Bab Al Bahr. Det är ett hotell som ligger avsides och som förhoppningsvis kommer få oss till att inte hitta på massa aktiviter. Vi hoppas att avsluta vår semester med vilopuls och sand mellan tårna. Vi ger oss själv en ordentligt bekväm semester med hög komfort och kvalitetsmat. 


För att inte hela reskassan ska försvinna i ett ögonblick har vi bokat in oss på detta prisvärda hotell. Man betalar en engångssumma och sedan ingår det mesta. Men istället för slafsiga bufféer med dålig mat har detta hotell flera olika Al’a carte restauranger man bokar in sig på. Det gör att man själv får välja vilken typ av kök man vill njuta av. Både smidigt, smart och ganska skönt att slippa Googla på restauranger, kockar och menyer inför hela veckan. För ja, vi gör faktiskt alltid det innan vi går ut och äter. Som de passionerade matälskare vi är har vi ofta resmål med specifika restauranger vi vill äta på. Finns det något mer spännande än att äta sig genom ett nytt land, en ny stad eller i ett nytt kvarter? Vi älskar kontrasten mellan av vacker gourmé och enkel gatumat. De båda berättar så mycket om kulturen i varje land.

Efter en period av mat ur plastlådor ser vi väldigt mycket fram emot att få äta ute på restaurang. Få tid att sitta ner tillsammans och bara njuta av god mat som någon annan har tillagat. Det ser vi allra mest fram emot.
God mat i varandras sällskap. Romantiska veckan - vi är redo!

/TandemLove

Etiketter: dubai

(Alla bilder är lånade från RIXOS hemsida).

Lämna en kommentar på detta inlägg: