Svårt att hinna med i vardagen?

Ibland är det svårt att få ihop vardagspusslet och alla måsten. Det känns som om tiden inte alls räcker till och man måste prioritera. Ganska ofta väljer vi bort saker som egentligen kanske är det viktigaste för oss. Jag tänker på motion, bra mat, vänner, sömn, kärlek, närhet och saker som ger oss mer energi. För att orka hålla ett högt tempo tror jag att det är av yttersta vikt att slänga in just dessa saker för att orka med. För att ha roligt på vägen. För att ge sin kropp och sig själv en belöning.

En sak som vi verkligen slår ett slag för är raska promenader tillsammans med sin partner eller vän. Eller varför inte köra en power-walk som möte med en kollega eller potentiell kund? Man förenar nytta med nöja och frigör massa energi och kreativitet. Hur många gånger degar man inte ihop i soffan med sin partner och kreativa tankar bara lyser med sin frånvaro? Ger man sig istället ut på promenad börjar massa kul, spännande och intressant bubbla i hjärnan och en härlig diskussion bryter ut. Det är perfekt! 

Man spenderar tid med någon man tycker om eller vill investera i, samtidigt som man blir sitt bästa jag i huvudet och på köpet gör man något bra för sin kropp! Hur bra som helst! För alla där ute som underskattar promenad som motionsform vill jag slutligen bara påpeka att jag för några år sedan promenerade bort över 7kg på några veckor. Så bränner fett, det gör man också! 

Bra sätt att umgås på, bra sätt att varva ner, bra sätt att frigöra tankar och kreativitet, bra sätt att lyssna på ljudböcker, bra sätt att förbättra sin kondition och samtidigt ett bra sätt att bränna kalorier. Så enkelt, kostar inte en krona och ändå så otroligt bra! Promenader- hur bra som helst!

/TandemLove

Etiketter: oslo motivation hälsa

Lämna en kommentar på detta inlägg: