andrum

Äntligen är våren här och solen skiner igen! Vilken lycka, vilken energi man får utav det! Jag har hittat en ny helt underbar rutin som jag tänker göra så fort jag får chansen.


En kort promenad från vår lägenhetsdörr ligger flertalet makalöst vackra utkiksplatser med vyer över Oslofjorden. Man kan slå sig ner på olika bänkar runt om på berget, eller hitta sin helt egens avskilda lilla glänta eller klippsats. Igår tog jag med yogamattan och hittade en lagom platt klippa att bre ut mattan på. Sen körde jag en liten yoga timme med fåglarnas kvitter som avslappningsmusik. Det var bland det bästa jag gjort! Jag kan ofta ha svårt att slappna av, stressa ner och hitta lugn och klarhet. Men i naturen är det som om allt brus bara tystnar och jag blir fullkomligt lugn. Det är så jag finner min styrka, laddar om batterierna och hittar en tydlig mållinje igen. Jag kan inte nog rekommendera er att gå promenader, sitta ute och läsa, ta telefonsamtal eller bara sitta i solen på en lugn plats och njuta. Idag när allting går snabbt och vi ständigt matas med intryck tror jag att det är extra viktigt att ta sig lite andrum i vardagen. För mig räcker det med 20min promenad eller en kopp kaffe ur min termos i en naturskön miljö. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

Idag blev det ännu en tur upp och med mig hade jag lunch, en bra bok, kaffetermos och yogamattan. Med strålande morgonsol, en klarblå fjord och nybryggt kaffe startade jag dagen! Oslo - en underbar plats att bo!

/TandemLove

Etiketter: oslo hälsa

Lämna en kommentar på detta inlägg: